iframe{width:100%;}table a {display: inline-block;} Gå til hovedinnhold

KunstSkap

Nettverk for bærekraftig og inkluderende utdanning, med fokus på kunst- og estetiske fags betydning i læreprosesser, og forskning knyttet til dette.

Nettverket er opprettet på bakgrunn av Dialogseminar om inkluderende og bærekraftig utdanning for alle, som ble holdt i Harstad 26.-27. november 2019.  Dette seminaret kom i stand etter konferansen Muligheter. Opplevelse, mestring og inkludering, som ble arrangert i Bodø i april 2019.

Foreløpig nettverksnavn er «KunstSkap». Endelig navn er under utforming. Neste samling i nettverket er i forbindelse med konferansen Kunst og velferd, i Oslo i april 2020. (AVLYST pga koronapandemien)

Nettverket administreres av Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen (KKS) ved Nord universitet i samarbeid med Statped nord og UiT Harstad. Nettverket har en facebookgruppe.

Artikler og publikasjoner relatert til tematikken

Artikkel fra dialogseminaret i Harstad.

Hanssen, N.B., Hassel, R. M., Haugen, T., & Sæther, M. (2022). Kunstens muligheter i spesialpedagogisk arbeid. Universitetsforlaget.

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.