Skip to content

Barnehageprisen deles ut i 2021 – info og kriterier finner du her

Nettverk for formgiving, kunst og håndverk i UH-sektor

Nettverk for formgiving, kunst og håndverk er et faglig nettverk for ansatte i universitet og høgskolesektor innen formgiving og kunst og håndverk i BLU, GLU, faglærerutdanning og PPU. Et viktig mål med nettverket er å spre forskning og dele praksiserfaringer.

Nettverket ble etablert i 2013 av Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen (KKS) med bakgrunn i senterets mandat og av ønsker og behov fra fagmiljøet. Nettverket har årlige nettverkskonferanser med keynote og paperframlegg. Nye doktoravhandlinger på fagfeltet presenteres og aktuelle tema diskuteres.

Konferanse i Trondheim 24.- 25. januar 2022, i samarbeid med NTNU og DMMH.
Call for paper er sendt ut til nettverket og informasjon oppdateres på konferansens nettside. Tema i 2022 er «Demokrati og medvirkning».

Jubileum 2023
Nettverket fyller 10 år i 2023 og i den forbindelse inviterer vi til artikkelskriving i FormAkademisk og FORM. Call for paper er sendt ut på epost. Informasjon oppdateres fortløpende på nettsiden for jubileet.

Om nettverket

Nettverk for formgiving, kunst og håndverk er et faglig nettverk for ansatte i universitet og høgskolesektor i BLU, GLU, faglærerutdanning...

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.