Skip to content

Barnehageprisen deles ut i 2021 – info og kriterier finner du her

Nettverk for formgiving, kunst og håndverk i UH-sektor

Nettverk for formgiving, kunst og håndverk er et faglig nettverk for ansatte i universitet og høgskolesektor innen formgiving og kunst og håndverk i BLU, GLU, faglærerutdanning og PPU. Et viktig mål med nettverket er å spre forskning og dele praksiserfaringer.

Nettverket ble etablert i 2013 av Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen (KKS) på bakgrunn av ønsker og behov fra fagmiljøet. Nettverket har årlige nettverkskonferanser med keynote og paperframlegg. Vi presenterer nye doktoravhandlinger og forskningsgrupper mm.

Neste konferanse arrangeres i Trondheim 24.- 25. januar 2022, i samarbeid med NTNU.
Sett av tidspunktet i kalenderen for 2022 allerede nå.  Call for paper sendes ut til nettverket i løpet av våren. Nettverkskonferansen vil orientere seg rundt tematikken «Demokrati og medborgerskap»

Om nettverket

Nettverk for formgiving, kunst og håndverk er et faglig nettverk for ansatte i universitet og høgskolesektor i BLU, GLU, faglærerutdanning...

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.