Gå til hovedinnhold

Nettverk for formgiving, kunst og håndverk i UH-sektor

Nettverk for formgiving, kunst og håndverk er et faglig nettverk for ansatte i universitet og høgskolesektor innen formgiving og kunst og håndverk i lærerutdanningene. Et viktig mål med nettverket er å presentere forskning og dele praksiserfaringer.

Nettverket ble etablert i 2013 av Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen (KKS) med bakgrunn i senterets mandat og av ønsker og behov fra fagmiljøet. Nettverket har årlige nettverkskonferanser med keynote og paperframlegg. Nye doktoravhandlinger på fagfeltet presenteres og aktuelle tema diskuteres. Nettverket stimulerer til økt publisering på fagfeltet.

Jubileumskonferanse 2023 – 23.-24. januar på OsloMet
Nettverket fyller 10 år i 2023 og i den forbindelse inviterer vi til konferanse samt  artikkelskriving i FormAkademisk og tidsskriftet FORM. Informasjon oppdateres fortløpende på nettsiden for jubileet.

Om nettverket

Nettverk for formgiving, kunst og håndverk er et faglig nettverk for ansatte i universitet- og høgskolesektor i BLU, GLU, faglærerutdanning...

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.