Skip to content

Barnehageprisen deles ut i 2021 – info og kriterier finner du her

Logo Banerhageprisen.

Den nasjonale barnehageprisen for kunst og kultur

Gjennom barnehageprisen ønsker senteret å løfte frem bruken av kunstfag og estetiske læringsprosesser i barnehagene til inspirasjon og læring for sektoren som helhet. Prisen deles ut som en honnør til de barnehagene som jobber spesielt godt med dette fagområdet.

Kunst- og kultursenteret har delt ut Den nasjonale barnehageprisen for kunst og kultur siden 2008 og den skal deles ut på nytt i 2021 til tre barnehager. Prisvinnerne velges ut av en jury sammensatt av fagfolk fra ulike deler av barnehagefeltet. Vinnerne mottar en skulptur av Harald Bodøgaard som er spesielt utformet for Den nasjonale barnehageprisen for kunst og kultur. I tillegg vinner barnehagen 10 000 kr, som skal være øremerket videre arbeid med kunst- og kulturfaglig arbeid i barnehagen.

Søknadsfrist 26.08.21

Se alle tidligere vinnerprosjekter i vår ressursbase

Barnehageprisen

Den nasjonale barnehageprisen for kunst og kultur har vært delt ut siden 2008. Her finner du hefter med presentasjon av...

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.