Gå til hovedinnhold

Flere nyheter

Sol, sommer og ferietid!

Solstråler varmer gusten vinterhud og humla surrer fornøyd forbi. Sommeren har definitivt meldt sin ankomst – også i nord!

Barnehageprisen 2023

Den nasjonale barnehageprisen for kunst og kultur skal deles ut på nytt våren 2023 og vi inviterer alle barnehager i Norge til å søke!

Den samiske paviljongen

«Hvorfor jeg lager politisk kunst? Jeg forsøker å endre livet, både for meg selv og for det folket jeg tilhører. I vår slekt har vi mistet tilgang til nesten alle våre tradisjonelle landområder. Jeg vil ikke lenger se tilbake på det vi har mistet, jeg vil fokusere på det vi...

Bli med på landets desidert største allsang-kor!

Tirsdag 14. juni 2022 kl. 11.00 arrangeres Skolenes sangdag der barn over hele landet synger sammen samtidig! Skolene øver på forhånd inn årets repertoar, og følger konserten fra Oslo konserthus som streames til hundrevis av skoler i hele landet. Arrangementet er gratis og arrangeres av Musikk i Skolen i samarbeid med...

Kommende arrangement

Se flere arrangement

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.