iframe{width:100%;}table a {display: inline-block;} Gå til hovedinnhold
Stort spørsmålstegn på en vegg

Nettverkskonferanse 2020 AVLYST

Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen og Nettverk for musikk i lærerutdanningene inviterer til nettverkskonferanse i Tromsø 19.-20. oktober 2020. Tema: «Musikkfaglige bidrag til folkehelse og livsmestring».

Tid: 19.-20. oktober 2020
Sted: Tromsø, UiT Norges arktiske universitet

Sted for konferansen er Tromsø, og kommer til å være lokalisert i helt nye lokaler ved UiT, Norges arktiske universitet. Bygget blir liggende vis-à-vis Norges fiskerihøgskole på campus Breivika. Mer informasjon vil komme når det nærmer seg konferansen.

Hovedtema

Hovedtema for årets konferanse er Musikkfaglige bidrag til folkehelse og livsmestring. Det inviteres til presentasjoner som tar for seg dette temaet og knytter dem til musikkpedagogisk praksis, enten i barnehage, skole, kulturskole eller musikklærerutdanning. Det er også åpent for presentasjoner med andre relevante tema for musikk i lærerutdanningene.

Keynote

Keynote speaker i år er Tiri Bergesen Schei, professor i musikkpedagogikk ved Institutt for kunstfag, Høgskulen på Vestlandet, campus Bergen.

Dame med briller ser inn i kamera

Schei er utdannet sanger, sangpedagog og musikklærer, med hovedfag og doktorgrad i musikkpedagogikk. Hun forsker blant annet på stemmeskam og bruken av musikalske uttrykk i dannelsesprosesser, og leder forskergruppen Sang i danning. Hun dirigerer kor, og underviser på master- og ph.d.-nivå.

Call for Abstract

Call for Abstract vil bli sendt ut i løpet av mars, med frist for innsending satt til 25.mai. I løpet av juni vil vitenskapelig komité sende ut tilbakemelding på abstract.

Call – Nettverk for musikk i lærerutdanningene 2020

Nettskjema for innlevering

Arbeidsutvalg og vitenskapelig komité

Bengt Arve Haugseth, UiT Norges arktiske universitet
Bjarne Isaksen, UiT Norges arktiske universitet
Tine Grieg Viig, HVL
Kristin Hals Kummernes, Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.