Gå til hovedinnhold
Gutt dypper pensel i kar fylt med vann.

Kulturbarn 0-8

Kulturbarn 0-8 er tittelen på både et prosjekt og en konferanse som fokuserer på kunst, kultur, kreativitet og kompetanse i arbeidet med de yngste barna. Dette er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd, Kulturtanken og Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen.

Kulturbarn 0-8 er en videreføring av Kykeliky-konferansene som har vært gjennomført i samarbeid med utdannings- og forskningsmiljø i Trondheim, Tromsø, Oslo og Bergen. Samarbeidets undertittel er «Kunst, kultur, kreativitet og kompetanse i arbeidet med barn i aldersgruppen null til åtte år». Disse fire begrepene er utgangspunkt for utvikling av tiltak for at disse instansene skal oppfylle sine individuelle og kollektive målsetninger.

Om prosjektet

Hele 42 kommuner søkte om å få bli Kulturbarn-kommune. Nå er seks kommuner valgt ut i prosjektet som skal styrke...

Kulturbarn-konferansen

Konferansen Kulturbarn 0-8 er en faglig arena og møteplass for lærere 1.-4. trinn, ansatte i barnehage og kulturskole, bibliotekansatte og...

Sluttrapport Kulturbarn 0-8

Onsdag 24. mars ble sluttrapporten for Kulturbarn-prosjektet lansert. Der ble de viktigste funnene fra utviklingsprosjektene i de seks Kulturbarn-kommunene, samt...

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.