Skip to content

Barnehageprisen deles ut i 2021 – info og kriterier finner du her

Estetiske læringsprosesser i lærerutdanningene – Nasjonal konferanse

Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen (KKS) og Nord universitet, Fakultet for lærerutdanning og kunst og kulturfag, arrangerer en åpen to-dagers konferanse med fokus på estetiske læringsprosesser i lærerutdanningene, 4.- 5. november 2021. Vi håper å kunne arrangere konferansen fysisk i Bodø.

KKS er i tett dialog med utvalget nedsatt av Kunnskapsdepartementet, og ledet av Inger-Åshild By, som levert sin rapport til KD i juni 2020: Estetiske læringsprosesser i grunnskolelærerutdanningene. Helhetlig, integrert og forskningsbasert? 
Rapporten vil være en viktig del av kunnskapsgrunnlaget for konferansen.

Call for paper i flere kategorier kommer i løpet av våren.

Mer informasjon om konferansen vil bli sendt ut til alle UH-institusjoner og kunngjort på nettsider og i sosiale medier.

Ta kontakt om du har innspill til oss.

 

Referanser

By, I. Å., Holthe, A., Lie, C., Sandven, J., Vestad, I. L., og Birkeland, I.M., (2020). Estetiske læringsprosesser i grunnskolelærerutdanningene. Helhetlig, integrert og forskningsbasert? Rapport til Kunnskapsdepartementet, 24. juni 2020. Hentet fra https://www.regjeringen.no/contentassets/ea18f23415a14c8faaf7bc869022afc2/estetiske-laringsprosesser-i-grunnskolelarerutdanningene.pdf

 

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.