Gå til hovedinnhold

Nettsiden er under oppdatering! Gi beskjed dersom du oppdager noen feil og mangler.

Utsnitt av detaljert tusjtegning av et geografisk område.

Webinar: Kunst, kart og makt

På samenes nasjonaldag, 6. februar, kan du delta på webinaret Kunst, kart og makt. Med utgangspunkt i to kunstkart, Sápmi av Hans Ragnar Mathisen og Govat leat biekka buorit/Vinden bærer bildene av Ragna Misvær Grønstad, belyses temaer om samisk identitet og dekolonialisme; sentrale tema i en rekke fag i LK20.

Webinaret holdes av seniorrådgiver ved KKS, Hilde Hermansen, og baserer seg på essayet med samme navn. Webinaret vil være aktuelt for lærere i grunnskole og videregående skole, samt for lærerstudenter og elever på videregående nivå.

Tid: Mandag 6. februar, kl.13.00

Varighet: 30 min.

Sted: Digitalt via Zoom

Arrangør: Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen

Webinaret er gratis.

Frist for påmelding: Fredag 3. februar

Hilde Hermansen er ansatt som seniorrådgiver ved KKS, Nord universitet. Hun har mange års erfaring med undervisning i estetiske fag i videregående skole. I tillegg til sin master har hun bl.a. kunsthistorie og enkeltemner innenfor samisk visuell kunst og samtidskunst. Hermansen har et særlig ansvar for utvikling av ressurser med samisk innhold innen kunst og håndverksfeltet.

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.