iframe{width:100%;}table a {display: inline-block;} Gå til hovedinnhold
Skjermbilde fra Trall. Bilde med organiske former i fargene grønn og blå med teksten "Det bur ei troll i Senja og trollet sine skor".

Trollet i Senja

“Senjatrollet to the people!” synger Moddi i starten av denne sangen. Han og bandet spiller en fengende og svingende versjon med et mellomspill som «biter seg selv i halen».

Samspill: Dette mellomspillet kaller på tralling og «skramleorkester» – noen kan spille på gryter og lokk (gjerne med trepinner eller malerpensler til visper), andre kan spille på kazoo eller på slurva. Bruk stemmekraft på trallingen, og syng skikkelig ut her! Når noen spiller til, er det viktig å ha muligheten til å skru opp volumet på avspillingsanlegget, sånn at ikke sangen overdøves.

Tips:

Snakk med hverandre og fantaser sammen. Hvem er Senjatrollet? Hva driver det med? Hvor stort er det? Hvordan ser det ut nå det er fullt av snilt trollskap? Kan dere tegne trollet som står der med båter til sko og fisker hval til middag?

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.