Gå til hovedinnhold
Analoge og digitale tegninger i appen Quiver.

Gjør tegningene levende!

Hva om elevene kunne skape bevegelse i egne tegninger kun med et tastetrykk på iPaden? Hva om de kunne se vakre symboler lette fra arket og sveve i lufta eller en frosk de nettopp har fargelagt svømme fornøyd i en liten dam. Med appen Quiver er denne magien mulig og lett tilgjengelig. Appen kombinerer tradisjonelle fargeleggingsaktiviteter med digital teknologi og gir nye muligheter for kreativitet og læring i klasserommet.

Maleteknikker med Quiver

Via enkle tastetrykk kan elevenes bilder totalt forvandles med farger, former og teknikker som er brukt i berømte malerier.
Her finner du undervisningsopplegget Maleteknikker med Quiver.

Froskens livssyklus

Fra egg og rumpetroll til fullvoksne amfibier. Her kan elevene lære om froskens livsløp, fargesette egne amfibier og se dem svømme rundt i dammen.

Her finner du undervisningsopplegget Froskens livssyklus.

Symbolikk fra Nepal

Kulturforståelse innebærer bl.a. at elevene skal utforske samtidens kulturarv fra ulike verdensdeler som kilde til opplevelser og inspirasjon til eget skapende arbeid. Kulturelle og religiøse symboler fra Nepal er tematikken i dette opplegget.

Her finner du undervisningsopplegget Symbolikk fra Nepal.

Her får du tre undervisningsopplegg som starter med en forfase hvor du som lærer introduserer et tema. Deretter jobber elevene med skravur og fargeleggingsaktiviteter knyttet til temaet. I siste fase bruker elevene appen Quiver for å se tegningene animert. Her kan elevene utforske og bli kjent med teknikker fra berømte malere, froskens livsløp eller kulturelle og religiøse symboler fra Nepal.

PC: Før pekeren over de minste sirklene i illustrasjonene over for å få mer informasjon om hver enkelt ressurs. Trykk for å låse lesefeltet, og trykk igjen for å lukke.

Telefon/tablet: Trykk på de minste sirklene i illustrasjonene over for å åpne lesefeltet. Trykk på samme sirkel for å lukke lesefeltet.

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.