facebook

BARNEHAGE

Som nasjonalt ressurssenter skal vi bidra til økt kvalitet, engasjement og interesse innenfor fagområdet kunst, kultur og kreativitet i barnehagen. Vår målgruppe er det pedagogiske personalet i barnehagen, styrere og barnehageeiere. Vi har kontakt og samarbeider med nettverk, organisasjoner og miljøer som arbeider med det estetiske fagområdet i barnehage og skole. Vi har også samarbeid med de andre nasjonale sentrene om å formidle ressurser som går på tvers av fagområdene i rammeplanen.

I ressursbasen finner du mange gode eksempler på prosjekter som kan gjennomføres i barnehagen!

For mer informasjon om senterets arbeid med barnehagene, 
ta kontakt med rådgiver Anne Cathrine Lande på anne.c.lande@nord.no eller 75 51 77 29

Nyheter

Cathrine Jenssen

KUNST, KULTUR OG KREATIVITET I BARNEHAGEN

Boka Kunst, kultur og kreativitet : Kunstfaglig arbeid i barnehagen er kommet i ny revidert utgave. Senterets rådgiver Cathrine Jenssen er medredaktør og medforfatter for boka. 

Fra filmen "Dusje med dress"

DUSJE MED DRESS

Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen er glad for å presentere en ny film til inspirasjon for barnehagelærerutdannere, ansatte i barnehage og studenter. Filmen er laget av Kari Gina Hodneland ved barnehagelærerutdanningen i ...

Foto: Lars Opstad/ Kulturtanken

PROGRAMMET ER KLART!

Er du interessert i spørsmål rundt kunst og kultur for de yngste? Vil du møte andre som brenner for det samme? Meld deg på Kykeliky 2017! 

Neste side >>