Gå til hovedinnhold
papirkunst Roland utstilling

Marit Roland Paper Drawing # 30, Sørlandets Kunstmuseum 2019 Foto: Lisbet Skregelid

Kunstens betydning? Call for abstract

Konferansen 2021 i Nettverk for formgiving, kunst og håndverk i UH-sektor arrangeres 25.- 26. januar 2021 i Kristiansand. Frist for å sende inn bidrag er satt til 1. oktober.

Konferansen favner ansatte i lærerutdanningene ved universitet- og høgskoler med kunst og håndverk som fagområde. Vertskap for konferansen i 2021 er Universitetet i Agder (UiA).

Overordnet tema for konferansen er kunstens og kunst- og håndverksfagenes betydning for barnehage, skole og samfunn. Med koronakrisen som bakteppe, et samfunn i stor endring og en uforutsett fremtid foran oss, ønsker vi gjerne bidrag som drøfter relevansen av kunst og kultur og våre utdanninger innen visuelle kunstfag.

Arrangør for konferansen er Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen og Nettverk for formgiving, kunst og håndverk i UH-sektor i samarbeid med Universitetet i Agder.

Call for abstract

Skjema for innsending av abstract

Frist for innsending av abstract til konferansen er satt til 1. oktober.

Vi er svært glad for at både Gert Biesta, professor II ved UiA, og Helene Illeris, professor ved UiA, samt Marit Roland, førsteamanuensis ved UiA har takket ja til å bidra på konferansen.

Mer informasjon om konferansen oppdateres fortløpende på nettverkets hjemmeside .

 

 

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.