Gå til hovedinnhold
Barn danser fargerikt fellesskap

Konferansen =Vi. Kunst og kultur for et inkluderende lokalsamfunn

Konferansen =Vi

Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen samarbeider med Norsk kulturskoleråd og Stiftelsen Fargespill mfl. om konferansen =Vi. Konferansen viser eksempler på hvordan kulturskolene kan være en kraft i arbeidet med kunst og kultur for et inkluderende lokalsamfunn gjennom foredrag, flotte forestillinger, formidling av erfaringer, fellesskap og fremtidsrettede funderinger!

Konferansen avholdes i et samarbeid mellom Stiftelsen Fargespill, Norges Musikkorps Forbund, Kulturtanken, Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen, Oslo kommunale kulturskole og Norsk kulturskoleråd.

Sted: Oslo; Riksscenen og Det Norske Teatret
Tid:   24. – 25. september 2019

Samarbeid mellom ulike aktører i lokalsamfunnet er sentralt, ikke minst skole- og barnehager. Fokus på inkludering og kunstfag er også viktige perspektiver å ta med seg inn i den kommende fagfornyelsen.

Konferansen legger til rette for at ulike kompetansemiljøer og aktører for kultur og inkludering – både nasjonale og lokale – får møte hverandre, utveksle erfaringer, bygge kunnskap og kompetanse, og skape økt samarbeid og aktivitet. Hvordan kan vi selv bidra til inkludering?

Forrige konferanse i Larvik samlet 180 deltakere. Kommunene oppfordres til å stille med flere deltakere fra ulike etater for å ha et godt utgangspunkt for videre samarbeid når man kommer tilbake til egen hverdag igjen.

Mer informasjon, flyer og påmelding finner du i vår kalender

Følg med på oppdateringer om konferansen og mer om kulturskolens arbeid med inkludering hos Norsk kulturskoleråd.

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.