Gå til hovedinnhold
Barn danser fargerikt fellesskap

=Vi-konferansen

Hvordan gjøre kulturskolen til en enda mer inkluderende arena, og kunst og kultur til et enda sterkere redskap for inkludering?

Kulturskolerådet og Fargespill er arrangører, sammen med Kulturtanken, Oslo kulturskole/Oslo kommune, Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen og Norges Musikkorps Forbund.

Konferansen =Vi har som mål å legge til rette for at ulike kompetansemiljøer og aktører for kultur og inkludering – både nasjonale og lokale – skal få møte hverandre, utveksle erfaringer, bygge kunnskap og kompetanse, og skape økt samarbeid og aktivitet. Arrangørene anser dette som viktig for at en større del av potensialet med kunst- og kulturarbeid for inkludering skal kunne realiseres der inkluderingen kan og må skje: I lokalsamfunnene.

Målgruppa for både fjorårets og årets konferanse består blant annet av kulturskolenes lærere, ledere og eiere. Videre ønsker arrangørene å skape en konferanse som appellerer til aktører kulturskolene samarbeider med, kommuner som har Fargespill på agendaen samt ansatte innen UH-sektoren.

Av innlederne finner vi blant annet Marco Elsafadi, Loveleen Brenna og Ole Hamre. På programmet står også forestillingen «Blokk til blokk».

Les mer om =Vi-konferansen på Kulturskolerådet side og i Vi-konferansen flyer.

band 3 menn

«Blokk til blokk» Foto: Dag Jenssen

Påmelding

Påmeldingsfrist 20.august. UTVIDET FRIST til 30.august

Norsk kulturskoleråd

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.