Gå til hovedinnhold
Gutt i blå genser hoder pensel.

Velkommen til digital Kulturbarn-konferanse, 11.november

Vi har gleden av å invitere til en digital konferanse som fokuserer på kunst, kultur, kreativitet og kompetanse i arbeidet med de yngste barna. Konferansen retter seg mot ansatte i barnehage, barneskole, kulturskole og alle andre som jobber med kunst og kultur for barn i aldersgruppen 0 til 8 år.

I oktober 2018 ble den første Kulturbarn-konferansen arrangert i Nydalen, og planen var å gjenta dette i november i år. På grunn av den pågående covid-19 situasjonen har vi valgt å tilpasse konferansen til et digitalt format, slik at konferansen likevel kan gjennomføres. Konferansen vil by på  erfaringsdeling fra Kulturbarn-prosjektet samt faglige og inspirerende foredrag knyttet til arbeid med kunst og kultur for de yngste barna.

Tid: 11. november fra kl. 10 – 15

Pris: Gratis

Program

Meld deg på her

Konferansen er et samarbeid mellom Kulturtanken, Norsk Kulturskoleråd og Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen. 

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.