Gå til hovedinnhold
Ann Karin Orset. Dame briller lyst hår blå genser

Ann Karin Orset Foto: Nord universitet

Ny senterleder på plass fra 1. september

KKS er svært fornøyd med å kunne ønske førsteamanuensis Ann Karin Orset velkommen som ny senterleder ved Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen fra 1. september 2020.

Ann Karin Orset har faglig bakgrunn fra drama og pedagogikk, og er i dag ansatt ved Nord universitet. Hun har bred erfaring som lærer fra flere deler av opplæringsløpet og i universitet- og høgskolesektor. Orset har hovedfag i drama og teater fra NTNU, og en doktorgrad i studier av profesjonspraksis ved Nord universitet. Avhandlingens tittel er «Kunnskapsutvikling i fiksjon og virkelighet. En studie av teaterpedagogers nøytralmaskeundervisning .» (Orset, 2017)

Ann Karin Orset kommer fra en stilling som førsteamanuensis i pedagogikk ved Nord universitet. Her har hun blant annet undervist og veiledet på master- og doktorgradsnivå, samt hatt arbeid i doktorgradsutvalg og forskningsgrupper.

Senteret ser fram til å samarbeide med, og til å gi en nærmere presentasjon av, en engasjert og visjonær leder som brenner for kunst- og kulturfagene.

Vi gleder oss!

 

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.