Gå til hovedinnhold
papirkunst Roland utstilling

Paper Drawing # 30 Marit Roland, UiA

Kunstens betydning?

Konferansen 2021 i Nettverk for formgiving, kunst og håndverk i UH-sektor arrangeres 25.- 26. januar 2021. Konferansen blir digital. Arrangør er KKS i samarbeid med UH-sektor. UiA er årets vertskap. Påmelding innen 18.1.21.

Overordnet tema for konferansen er kunstens og kunst- og håndverksfagenes betydning for barnehage, skole og samfunn. Med koronakrisen som bakteppe, et samfunn i stor endring og en uforutsett fremtid foran oss, også for kunst og kulturfeltet i Norge presenteres bidrag som drøfter relevansen av kunst og kultur og våre utdanninger innen visuelle kunstfag.

Program

Årets keynotes er professor Gert Biesta, National University of Ireland at Maynooth & University of Edinburgh og professor Helene Illeris ved UiA.

Gert Biesta

Gert Biesta

Helene Illeris, UiA

Helene Illeris

Mange har fått godkjent abstract og det blir presentasjon av vitenskapelige paper, praksisfortellinger og posters. I tillegg presenteres flere nye doktoravhandlinger på fagfeltet. Mer informasjon om konferansen finnes på nettverkets hjemmeside.

Konferansen er åpen for ansatte innen fagfeltet i universitet- og høgskolesektor.

Påmelding innen 18.1.21

Konferansen vil foregå på Zoom. Lenke vil sendes ut til påmeldte når konferansen nærmer seg.

Les mer om konferansen

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.