Gå til hovedinnhold
Gutt dypper pensel i kar fylt med vann.

Kulturbarn

11. november arrangerte vi Kulturbarn-konferansen for andre gang, i samarbeid med Norsk Kulturskoleråd og Kulturtanken. Nå kan du se opptak fra konferansen og lese mer om bidragsyterne.

Konferansen er en del av vårt felles prosjekt Kulturbarn 0-8, som består av både en konferanse og et utviklingsprosjekt som fokuserer på kunst, kultur, kreativitet og kompetanse i arbeidet med de yngste barna.

Konferansen var tredelt, i ulike tematiske bolker. I «Erfaringsrommet» delte de seks Kulturbarn-kommunene sine erfaringer fra lokalt samarbeid om kunst og kultur for de yngste barna. I «Inspirasjonsrommet» fikk vi faglig påfyll med gode innlegg fra fagpersoner og kunstnere innenfor ulike kunstuttrykk. I den tredje og siste delen av konferansen, «Mulighetsrommet», fikk vi følge og komme med innspill til en panelsamtale knyttet til spørsmålet: «Hvem tar ansvaret for at kunst og kultur er tilgjengelig for alle barn 0-8 år?  På nasjonalt, regionalt og lokalt nivå».

Konferansen skulle egentlig finne sted i Nydalen, men ble omgjort til en heldigital konferanse. Det var flott å se hvor mange som deltok fra både barnehage, skole, kulturskole, universitet og høgskole, samt andre som er engasjert i og opptatt av kunst, kultur, kreativitet og kompetanse for de yngste barna.

Se opptak fra konferansen og intervju med kommunene på Kulturtanken sine nettsider

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.