Gå til hovedinnhold
foto av de ansatte på KKS

Foto: Mats Jensaas

Er du vår nye kollega?

Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen (KKS) ved Nord universitet, Fakultet for lærerutdanning og kunst- og kulturfag, søker etter  førsteamanuensis/førstelektor/universitetslektor i estetiske fag i fast 100 % stilling.

Bli med og styrk kunst- og kulturfagene i lærerutdanningene og opplæringsløpet! Senteret er på jakt etter en engasjert og kreativ medarbeider, som sammen med resten av staben, kan bidra til å styrke og utvikle det viktige arbeidet med kunst og kultur i opplæringen og i lærerutdanningene.

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være knyttet til undervisning, veiledning og forsknings- og utviklingsarbeid innenfor kunst- og kulturfag relatert til senterets virksomhet.

Kontorsted er Bodø. Du må regne med en del reisevirksomhet, da senteret har et nasjonalt nedslagsfelt for sin virksomhet.

Les mer om stillingen og senteret i annonsen. Kontakt oss gjerne for en prat.

Stillingsannonsen

Søknadsfrist 2. oktober 2022

Senterleder Ann Karin Orset jubler for å kunne styrke arbeidet med kunst og kultur i opplæringen med en ny kollega ved KKS!

Dette er en unik mulighet til å bygge nettverk og jobbe nasjonalt for å styrke kunst- og kulturfagene i opplæringsløpet. Hopp i det og søk stilling hos oss, oppfordrer senterleder Ann Karin Orset entusiastisk.

dame som hopper og strekker armene ut

Senterleder Ann Karin Orset, KKS. Foto: Mats Jensaas

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.