Gå til hovedinnhold

Barnehageprisen 2021

Jobber du i en barnehage hvor fagområdet kunst, kultur og kreativitet er høyt prioritert? Da kan dere søke Barnehageprisen 2021! Prisen skal deles ut til tre barnehager som jobber spesielt godt med fagområdet.

Nasjonalt senter for kunst og kultur har delt ut Den nasjonale barnehageprisen for kunst og kultur siden 2008. Gjennom prisen ønsker senteret å løfte frem bruken av kunstfag og estetiske læringsprosesser i barnehagene til inspirasjon og læring for sektoren som helhet. Vi vil oppfordre alle barnehager som har gjennomført gode kunst- og kulturprosjekter til å søke prisen. Vi ønsker å få inn søknader fra storbarnsavdelinger, småbarnsavdelinger og prosjekter som har omfattet hele barnehagen. Barnehageprisen deles ut som en honnør til de barnehagene som jobber spesielt godt med dette fagområdet.

Prisvinnerne velges ut av en jury sammensatt av fagfolk fra ulike deler av barnehagefeltet. Vinnerne mottar en skulptur av Harald Bodøgaard som er spesielt utformet for Den nasjonale barnehageprisen for kunst og kultur. I tillegg vinner barnehagen 10 000 kr, som skal være øremerket videre arbeid med kunst- og kulturfaglig arbeid i barnehagen.

• Prosjektet det søkes for, må være ferdig gjennomført før søknaden sendes inn. Uferdige prosjekter vurderes ikke av juryen
• Prosjektet og søknaden skal være godt forankret i Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver

Søknadsfrist 26.08.2021

Les mer om barnehageprisen

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.