Gå til hovedinnhold

MiU22: Utforskende perspektiver i musikk og utdanning

26. – 27. oktober arrangeres konferansen MiU22: Utforskende perspektiver i musikk og utdanning ved Nord universitet i Levanger.

Konferansen arrangeres av forskningsnettverket MiU: Musikkpedagogikk i utvikling i samarbeid med forskningsgruppen Musikkrelaterte læringsprosesser og finner sted ved Nord universitet på Røstad, Levanger (Norge).

MiU-nettverket har initiert den nye vitenskapelige publikasjonsserien MusPed:Research og en antologi vil bli publisert høsten 2023 basert på konferansebidragene.

MiU22 er en tverrinstitusjonell konferanse som har som mål å etablere internasjonale møtearenaer for akademisk, kunstnerisk og pedagogisk forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid. MiU22 åpner for et bredt spekter av bidrag med tematittelen Utforskende perspektiver i musikk og utdanning.

Konferansen ønsker akademikere, lærere, kunstnere, produsenter og teknologer i ulike praksiser velkommen til å sende inn sammendrag.

Innsending av sammendrag (frist: 1. mai)

Du kan sende inn sammendrag til følgende presentasjonsformater (vennligst angi ønsket format):

  • Paper: 20 min. presentasjon, 10 min. respons/diskusjon. Dette inkluderer tradisjonelle, akademiske paper så vel som kunstneriske, utøvende paper. Respondent.
  • Symposium: 45 min. presentasjon, 10 min. respons/diskusjon. Dette består av flere sammenhengende paper. Respondent.​
  • ​​Kunstnerisk presentasjon: 45 min. konsert, remiks/live-miks, musikkteater eller lignende. Ingen respondent.
  • ​Rundebordsdiskusjon: 45 min. diskusjon for grupper på 3-5 masterstudenter. Dette formatet inviterer til diskusjon om pr​oblemstillinger som er relevante for studentenes masterprosjekter. Respondent.

​Skandinaviske/engelske sammendrag på 300-500 ord vil bli gjennomgått for inkludering i konferanseprogrammet.

Etter konferansen inviteres presenterende deltakere til å sende inn et fullstendig bidrag til en dobbel blind fagfellevurdering og inkludering i antologien som utgis av MusPed:Research. ​

For mer informasjon og påmelding se denne lenken:

https://www.nord.no/no/aktuelt/kalender/Sider/miu22.aspx 

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.