Gå til hovedinnhold

Kunst og skole – i bærekraftig dialog?

Velkommen til webinar: «Kunst og skole – i bærekraftig dialog?»

 

Torsdag 19. november 2020 kl 10.00-14.30 arrangeres konferansen «Kunst og skole – i bærekraftig dialog? » som webinar via Zoom. Webinaret tar utgangspunkt i innovasjons- og forskningsprosjektet «Skole og konsert – fra formidling til dialog», kalt DiSko-prosjektet.

Resultatene fra prosjektet skisserer radikale alternativer til dagens formidlingspraksis ved kunstnerbesøk. På webinaret vil resultatene fra prosjektet bli kortfattet formidlet og danne bakgrunn for paneldebatter og refleksjon rundt framtidsutsikter i feltet. Underveis vil det bli innslag fra andre og nærliggende prosjekter, fra personer med ståsted i Kulturtanken, i regionale produksjonsmiljø og synspunkter fra høyere utdanning. Programmet har to paneldebatter, og publikum har mulighet til å sende inn kommentarer og spørsmål underveis.

Se fullt program her  |  Arrangementet på Facebook

Arrangementet er gratis, men påmeldingen er bindende. Påmeldingen stenger onsdag 11. november. Vi setter stor pris på om du vil hjelpe oss å spre informasjon om arrangementet til alle som kan være interessert!

PS: Pga. smittefaren er det kun arrangørene som er fysisk tilstede i studio. Alle andre deltar via Zoom. DS.

Gå til påmeldingsskjema

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.