Gå til hovedinnhold

Inspirasjonskveld – hvordan undervise i komponering

Skapia arrangerer kurs i «Hvordan undervise i komponering i skolen». Kursene holdes på kveldstid slik at lærere ikke trenger permisjon eller vikar, og med en svært rimelig kursavgift. Alle som melder seg på Veslefrikk eller U-trykk får i tillegg utvidet tilgang til det digitale verktøyet Soundtrap frem til 15. juni.

Vil du vite mer om å komponere i skolen? Vil du ha tilgang til et digitalt verktøy for å komponere?

Bli med på en sosial kveldsworkshop om komponering. Få inspirasjon og kunnskap om hvordan du kan bruke Soundtrap for å delta i Veslefrikk eller U-trykk. Alle deltakere får gratis tilgang til Soundtrap fram til 15. juni 2020.

Det blir fire kurskvelder i ulike deler av landet:

  • Oslo, 8. januar 2020 på Skatten Tøyen – Les mer
  • Tromsø 9. januar 2020 på Garasjen – Les mer
  • Trondheim 13. januar 2020 på Ila Brannstasjon – Les mer
  • Stavanger 14. januar 2020 på Tou Scene – Les mer

Les mer på skapia.no

Om Skapia

Skapia driver de nasjonale komposisjonssatsingene Veslefrikk (1.-7. trinn) og U-trykk (8.-10. trinn). Hvert år kåres en vinner av Veslefrikkprisen og Årets U-trykk, og elevene får spille musikken sin i samspill med Kringkastingsorkesteret på en prisvinnerkonsert.

Skapia vil at alle barn og unge skal få erfare egen skaperkraft. Gjennom sine nasjonale og lokale aktiviteter gir de barn og unge muligheten til å utvikle sine kreative evner i samhandling med andre. Med musikk som en naturlig inngang til det skapende arbeidet og med sine to hovedsatsinger, Veslefrikk og U-trykk, motiverer de barn og ungdom til å utfolde seg kreativt.

 

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.