Vi har nettopp lansert nye sider – gi oss din tilbakemelding!

Siste nytt

Muligheter – en konferanse om kunstfag og spesialpedagogikk

8. og 9. april arrangeres konferansen «Muligheter. Opplevelse, mestring og inkludering» i Bodø. Konferansen setter fokus på kunst og kultur, estetiske fag og inkludering i møte med barn og unge med behov for særskilt tilrettelegging i opplæringen.

Ny høring på nye læreplaner

I dag kan vi lese den siste høringen i fagfornyelsen. Ikke bare kan vi lese den, men vi blir også oppfordret til å kommentere den. Fagfornyelsen er en demokratisk prosess. Utdanningsdirektoratet legger til rette for at lærere og andre som jobber med læreplanene kan være med på å utforme sitt...

Siste ressurser

Et drypp av fargeteori – gul

Et drypp av fargeteori er forslag til en times undervisning der vi tar for oss fargen gul. Opplegget passer godt til 1.- 2. trinn, men kan også brukes på høyere trinn.

Kommende arrangement

Se flere arrangement

Vil du dele en læringsressurs med oss?

Send oss en epost på kunstkultur@nord.no

Hvem er vi og hva gjør vi?

Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen (ofte forkortet til KKS) skal bidra til økt kvalitet i kunst- og kulturfagene i barnehagen og grunnopplæringen.

KKS har ti ansatte som jobber for å øke interesse for opplæring i kunst- og kulturfag, og for at barnehager og skoler får økt kompetanse til å tolke og ta i bruk rammeplanen og læreplanverket. KKS skal videre støtte lærerutdanningene i deres arbeid med kompetanseutvikling innenfor kunst- og kulturfag i skolene og barnehagene.

Les mer om KKS og oss som jobber her.

Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer her.