facebook

BARNETRINN

Som et nasjonalt ressurssenter skal vi bidra til økt kvalitet, engasjement og interesse innenfor kunst og kulturfagene på 1.-4. trinn på grunnskolen. Vår primære målgruppe er lærere, skoleledelse og skoleeier. Vi samarbeider med nettverk, organisasjoner og miljøer som arbeider med det estetiske fagområdet i barnehage og skole. Vi har også samarbeid med de andre nasjonale sentrene om å formidle ressurser som går på tvers av fagene i læreplanen. 

I ressursbasen vår finner du gode eksempler på undervisning som kan gjennomføres på barnetrinnet i grunnskolen. Vi anbefaler også å se på ressursene som ligger på barnehage. Mange av disse kan godt brukes i arbeidet med kunst og kulturfagene på barnetrinnet.

For mer informasjon om senterets arbeid med barnetrinnet, 
ta kontakt med rådgiver Cathrine Jenssen på cathrine.jenssen@nord.no eller 75 51 77 75

Nyheter

Illustrasjonsfoto frå Google

GRATIS SKOLE- OG BARNEHAGESEMINAR

20. og 21. oktober 2016 arrangerer senteret i samarbeid med Nordnorsk kunstnersenter gratis seminar for tilsette i barnehage og skole om formidling av kunst og kultur på Sentralen i Oslo. De nære ting- formidling av kortreist ...

Alle foto: Merete Hassel, KKS

ACE-NET - EUROPEISK SAMARBEID

Nyankomne flyktninger og kultur sto på dagsorden da delegater fra 14 land nylig var samlet i Stockholm til møte i ACE-nettverket (Art and Culture in Education). 

Foto: KKS

ARKITEKTURWORKSHOP

Den første junidagen tok deler av senteret med seg en bunke bambuspinner og et uvisst antall gummistrikk og tok skoledagen ute sammen med elever fra Skjerstad oppvekstsenter.

Neste side >>