facebook
Kulturskoleloven 20 år!                    Foto: Lars Opstad/Kulturtanken
Kulturskoleloven 20 år! Foto: Lars Opstad/Kulturtanken

GRATULERER! 10 ÅR, 20 ÅR, 30 ÅR – 3 x 3 HURRA!

Hurra til KKS 10 år fra Ragnhild Skille i Norsk kulturskoleråd. I hennes artikkel til KKS sitt 10-årsjubileum gir hun et tilbakeblikk på et godt samarbeid gjennom 10 år. Hun omtaler viktige og historiske milepæler i Norsk kulturskoleråd og KKS sin felles historie.

Hurra for Kulturskoleloven som ble feiret på storfint vis foran Stortinget 31. mai. Norsk kulturskoleråd markerte at kulturskoleloven fyller 20 år i disse dager. «Kulturskoleloven» forutsetter et samarbeid mellom kulturskolene, skoleverket og det lokale kulturliv.

Hurra for at det er 30 år siden kulturprosjektet MusDra brakte kulturskolene og grunnskolene sammen i et forpliktende samarbeid over flere år – også som en videreføring av det arbeidet som Samordnet musikkopplæring et tiår tidligere hadde gjort.

Ragnhild Skille fra Norsk Kulturskoleråd er vår juniskribent i artikkelserie KKS 10 år

Mer om kulturskoleloven kan du lese på nettsiden til Norsk Kulturskoleråd. Det er også utarbeidet et eget hefte i forbindelse med jubileet.

Kulturskoleoven jubileumshefte 2017

1.      Hurra til KKS 10 år fra Ragnhild Skille i Norsk kulturskoleråd. I hennes artikkel til KKS sitt 10-årsjubileum gir hun et tilbakeblikk på et godt samarbeid gjennom 10 år. Hun omtaler viktige og historiske milepæler i Norsk kulturskoleråd og KKS sin felles historie.

2.      Hurra for Kulturskoleloven som ble feiret på storfint vis foran Stortinget i går morges 31. mai. Norsk kulturskoleråd markerte at kulturskoleloven fyller 20 år i disse dager. «Kulturskoleloven» forutsetter et samarbeid mellom kulturskolene, skoleverket og det lokale kulturliv.

3.      Hurra for at det er 30 år siden kulturprosjektet MusDra brakte kulturskolene og grunnskolene sammen i et forpliktende samarbeid over flere år – også som en videreføring av det arbeidet som Samordnet musikkopplæring et tiår tidligere hadde gjort.

Lenke til Nyhetsarkiv