facebook

Sirkus Vaudeville

En produksjon med mykje dans og drama. Der alle barn i alderen 1-6 år fra barnehagen vår var deltagende i roller. 
Også i år hadde vi et samarbeidsprosjekt med Hå kulturskule, der vi hadde et musikkteater der all musikk var komponert spesielt til denne forestillingen. 
Målsettingen vår er å ha produksjonene som vil skape magiske øyeblikk og gode minner. En produksjon der alle føler seg betydningsfulle og får egoet til å blomstre. 
Den skal også være så profesjonell som mulig slik at andre enn familie og venner skal ha glede av å se den.
Her er det sanger om menn skytes ut av kanoner, damer som sages i to, verdens sterkeste mann, klovner og mye annet man finner på sirkus.
Hele barnehageåret 2014/2015 jobbet vil med temaet "Kroppen vår" og jammen fikk vi brukt den på mange ulike måter under denne forestillingen.
Her er alt lagt opp til barnas premisser, og her er det barna som skal være i sentrum. Overgang objekt blir brukt for de yngste og de ulike "talentene" kommer frem hos hvert enkelt barna. 
Det er en fryd å sjå kor mykje barna GLITRER og får være en STJERNE for en dag og to…...

Forankring i rammeplanen/ kompetansemål

3,2 KROPP, BEVEGELSE OG HELSE:
«Gjennom kroppslig aktivitet lærer barn verden og seg selv å kjenne. ved sanseinntrykk og bevegelse skaffer barn seg erfaringer, ferdigheter og kunnskaper på mange områder.»
3,3 KUNST; KULTUR OG KREATIVITET
«Barnehagen må gi barn muligheten til å oppleve kunst og kultur og til seg selv å uttrykke seg estetisk. Å være sammen om kulturelle opplevelser og å gjøre eller skape noe felles, bidra til samhørighet.»

Prosjektbeskrivelse:
Bilder: